tiistai 8. helmikuuta 2011

Opastettu kierros kampukselle

Yleensä, kun saan turkuvieraita, on yhtenä ohjelmanumerona kampuskävely. Siksi, että mielestäni Turun yliopiston alue on todella hieno ja siksi, että minusta on hauska näyttää niitä maisemia, joissa päivittäin pyörin. Siksi päätin tehdä myös virtuaalisen tutustumisen tähän alueeseen, joka on kyllä valitettavasti hieman vaillinnainen, sillä en jaksanut lähteä lääkiksen suuntaan, joka on siis erillään muista tiedekunnista. Päivä oli harmaa mutta mieli iloinen, sen vuoksi kuvissa on hieman ankea tunnelma.


Jotta pääsisi Yliopistonmäelle, täytyy löytää jostakin portaat ja tehdä pienimuotoinen urheilusuoritus niiden suhteen. Pari kertaa tänä talvena on ollut niin paha keli, että olen tullut nuo portaat alas pitäen kaksin käsin kiinni kaiteesta.


Nämä löydät mäeltä päärakennuksesta ja pääkirjaston vierestä. Sieltä löytyy myös paljon luonnontietoa sekä kielitietoa. ^^

Kasvatus- ja yhteiskuntatieteitä
Oikeustiedettä ja kemiaaMinusta on hauskaa, että yliopistolla on näin monta eri rakennusta ja että kampus on todellakin alue eikä piha.

Näiden seinien sisälle ja joskus ulkopuolellekin on piilotettu yhteiskuntatieteilijöitä, kielitieteilijöitä, kasvatustieteilijöitä, luonnontieteilijöitä ja vaikka mitä muuta. Kun tähän vielä lisättäisiin lääkikset ja kauppakorkea, löytyisi niiden uumenista yhteensä yli kymmenen ruokalaa. Ja sehän nälkäistä opiskelijaa kiinnostaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kommenttis :)