keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Jotain kulttuuria ny

Pari mielenkiintoiselta vaikuttavaa tapahtumaa:

Torstaina 30.6 Vanhalla Suurtorilla aiheena on keskiaika. Paikalla on kolme ansioikasta suomalaista keskiajan tutkijaa (Hannele Klemettilä, Tom Linkinen ja Marko Nenonen), jotka kertovat mm. kirjoittamisen ja lukemisen historiasta, keskiajan magiasta, seksuaalisuudesta ja keskiajan mielikuvista. Oliko se pimeää aikaa vai ei? Jos historia kiinnostaa, tilaisuus voi olla mielenkiintoinen. Lisätietoa.

Elokuvista ja niiden tekemisestä kiinnostuneita? Klaffi-elokuvatyöpaja vaikutti hauskalta! Muutamassa tunnissa suunnitellaan ja toteutetaan oma lyhytelokuva! Vetäjät lupaavat neuvoa, "miten päin kameroita pidellään, ja missä on rec. So simple!" 25 euron hinta aikuiselta ei sekään päätä huimaa. Tsekkaa täältä!

Sitten tietenkin Turun tunnetuin kesätapahtuma Ruisrock rävähtää käyntiin jälleen ensi viikon viikonloppuna Ruissalossa. Blogin pitäjäkin on ajatellut tehdä reissun opiskelukaupungin suuntaan siihen aikaan ja käväistä rokkailemassa. Ja vaikka käytinkin sanaa "jälleen", tulee tämä olemaan minun ensimmäinen kertani Ruisrockissa. Ja oikeastaan missään festareilla. Eli raporttia saattaa putkahtaa tännekin, ehkä jo ennenkin sitä :)

Nauttikaa auringosta, kesästä, auringosta ja kesästä... Kyllähän se merikin jo pian lämpenee?


 

2 kommenttia:

  1. Keskiajasta olisi mielenkiintoista kuulla, sääli, etten pääse paikalle.

    Lähden Turkuun nyt lauantaina Paavo Nurmi maratonille. Kuumaa päivää ovat lupailleet, joten tulee rankka juoksu...

    VastaaPoista
  2. Huh, maratooni tässä säässä ei tule olemaan mikään helppo tai välttämättä miellyttävä kokemus, uskoisin... Tsemppiä nyt paljon ja elektrolyyttistä vettä naamaan :D

    VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)