torstai 10. marraskuuta 2011

Tentti- ja talvimieliala

Hip hei - kylläpäs minulla on kirjoittelun tahti kiihtynyt! Aivan niin kuin tässä ei olisi muutakaan tekemistä, tai ehkäpä juuri siksi. Tänään oli tentti ja huomenna on tentti, joten päivähän kuluu mukavasti esimerkiksi Internettiin kirjoittaessa...


No ei vaan. Olenhan minä käynyt tänään tenttishoppailemassakin. Ja tenttiruokakaupassa. Tenttisiivonnut en vielä ole, mutta ehkä en alakaan, sillä oikeastaan olen aika lailla jo lukenut kaiken, mitä tarvitseekin. Sitten täytyy enää toivoa, että itse tentissä kysyttäisiin sellaisia kysymyksiä, joihin muistan vastaukset kaikesta siitä tietoviidakosta, jossa olen rämpinyt.

Turussa oli tänään ensimmäinen pakkaspäivä. Ja kuinka mukavaa olikaan, kun sai tarpoa juurikin sinne tenttiin lehtien päältä, jotka olivat kaukaa katsottuna aivan valkoisia ja läheltäkin selvästi huurteisia ja kauniita. Hassua, kuinka yhtenä iltana luonto on aivan kuin kuollut ja surullinen, mutainen ja ruskea - mutta seuraavana aamuna se on vaipunut johonkin uuteen suloisuuteen, kun pakkaset ovat saapuneet ja kuorruttaneet kaiken valkoisella hohteella. Alan jo aivan kuulla -20 asteisen lumen narskunnan talvisaappaiden alla. Ehkä pian näyttää jo tältä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kommenttis :)