sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lauantaikävely

Jännittävä ilta on juuri menossa, mutta ajattelin hetkeksi palata eiliseen sekä kävelyretkeen Port Arturissa. Kaverini oli käymässä Turussa ja tahtoi ehdottomasti nähdä "Sen ihanan romanttisen puutaloalueen, josta sä kirjoitit siihen blogiinkin." Aurinko pilkotti vähän, ja Turku on kovin paljon kauniimpi lumisena. Tosin Portsassa kaikki taitaa muutenkin olla vähän kauniimpaa kuin muualla, oli sitten lunta tai ei...Puutalorivistöjen kauneutta oli matkalla runsaasti. Oi kun olisi tuollainen oma ovi, johon voisi ripustaa lyhdyn!Alueelta löytyi suloinen lastenvaatekauppa, jonka ikkuna oli houkutteleva. Vielä ei kuitenkaan ole tarvetta tämänkokoisille vaatteille (ja tavaraton tammikuukin, hyvänen aika!)Kyllä - Turusta löytyy muitakin kirkkoja kuin Tuomiokirkko. Näissä kuvissa on Mikaelinkirkko, joka yltää näyttävyydessä myös melko mahtavalle tasolle, sillä se on rakennettu pienen kukkulan laelle.                                                                  Portsassa rumakin on kaunista, heh.


                                                 Joku oli rakentanut mulkosilmäisen lumiukon, vau :D

Huomenna palaan toivottavasti tavarattoman tammikuun postauksen kanssa. Nyt on pakko palata vaalivalvojaisiin - jos vain Areena saa ne jälleen toimimaan... Hauskaa loppuiltaa!

2 kommenttia:

  1. Mun haaveena on ainakin puutalo-osake Portsasta!

    VastaaPoista
  2. Portsa on kyl ihanaa ja rauhallista aluetta. Mäihä kyl kävi et sai täältä kämpän ja vielä edullisesti :) Ekoina päivinä tuo Mikaelinkirkko aiheutti semmoset "mä asun turussa <3" väristykset kun sen ohi käveli :DD

    VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)