tiistai 31. tammikuuta 2012

Turku seinissä

Kuten tuolla kommenttiboksissa eräs kommentoija ilmoittikin: enää muutama tunti, kuukausi vaihtuu helmikuuksi ja pääsen ostamaan naamarasvan! Hienosti on pärjätty tämä kuukausi. Tarkempaa infoa ja pohdintaa aiheesta toivottavasti huomenna tai torstaina, kunhan vain saan tämän kiireen hellittämään ja aivojani hieman vapaalle noista opiskeluhommista.

Vaikka aiheitakin olisi, olen vältellyt tätä blogia viimeisen viikon, sillä en ole vain jaksanut kirjoittaa. Nyt kuitenkin päätin palata tänne urheasti kertomaan teille pakkasen tuivertamille, miltä Turku näyttää seinässä, tai pikemminkin, miltä Turun seinät näyttävät. Sillä luolamaalausten aika ei todellakaan ole vielä ohi. Ja koska yliopistolainen olen, voisin samalla heittää ilmaan yliopistollisen pohdintatehtävän: "Mitä taide on? Onko tämä taidetta? Kuinka taiteen konteksti vaikuttaa taiteeseen, sen tulkintaan ja olemukseen?" Hehheh, tässä materiaalia:Vanha talonrähjä Helsingintien varrella on koristelu graffiteilla.


Söpö! Tämä on Tuomaansillan kupeessa, etsintätehtävä Turkulaisille!Suoraa vaikuttamista kirjallisella viestinnällä.
Tämä maalaus löytyy Yliopistonmäeltä.Niin - ovatko ne taidetta? Ja miksi olisivat tai eivät muka olisi? Pitäkää siis katseenne seinissä - ne ovat mielenkiintoisempia kuin uskoisikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kommenttis :)