torstai 12. toukokuuta 2011

Missä ois sitä kulttuuria?

Itse olen vielä Roomassa, mutta tässä teille vähän ajoitettua juttua:

Aamusissa oli viime lauantaina (7.5) juttu "Puoluepomo vs. Viherfillaristi". He keskustelivat siitä, kuinka Turun kulttuuripääkaupunkivuosi on heidän mielestään tähän mennessä onnistunut. Toivottavasti teksti näkyy edes jotenkin!


Olen itse miettinyt tätä samaa. Alkuvuodesta hypetys oli tietenkin suurta, mutta kuukausien mittaan se on vähenytynyt, ja itse asiassa kukaan ei enää puhu kulttuurivuodesta. Ainakaan niissä piireissä, joissa minä liikun. Voi olla, että olen itse ollut niin kiinni opinnoissa, ettei mikään muu jaksa juurikaan innostaa. Ehkä olen taitavasti ohittanut kaikki kulttuurijutut. Mutta toivottavasti tämä kulttuuri näkyisi kesällä enemmän myös muualla kuin maksullisissa tapahtumissa Logomossa!Tuntuu myös, että muussa Suomessa ei uutisoida Turusta mitään - esimerkiksi Iltalehtien, Ylen, Aamulehden tai Hesarin sivuilla en ole törmännyt kuin pari kertaa Turku-uutiseen. Mistä lie johtuukaan, en tiedä.

2 kommenttia:

  1. Turku on valtamedialle jostakin syystä syrjässä, ollut jo vuosia niin.

    VastaaPoista
  2. Mistäköhän tämä johtuu? Keskittyvätkö uutiset vain yksittäisiin paikallisiin tapahtumiin ja sitten valtiollisiin, taloudellisiin ja kansainvälisiin asioihin vai mitä...

    VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)