sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tuumaustauko

Kuten ehkä olette huomanneet, en ole päivittänyt yli viikkoon mitään.

Jotenkin inspiraatio tähän blogiin on kadoksissa.

En oikein tiedä, mistä se johtuu. En oikein tiedä, mistä kirjottaisin. Ehkä se johtuu siitä. Ehkä Turku on minulle jo sen verran tuttu, etten osaa enää ihmetellä sitä samalla tavoin kuin aiemmin.

Tai no miksen osaisi?Pidän siis pienen tuumaustauon tässä välissä. Palaan varmaan viikon päästä uusien juttujen kanssa. Mutta sen aikaa voisin tuumailla. Ja sillä välin te voisitte kertoa, mistä haluaisitte lukea täällä blogissa. Kirjoitanko enemmän Turusta? Kirjoitanko enemmän opiskelijaelämästä? Mistä kirjoittaisin?

(Tiedän, että olette toivoneet kaupunginosaesittelyjä, mutta olen niin toivottoman huono niissä. Yritän kyllä jonkun saada aikaiseksi jossain vaiheessa...)

Palataan.

2 kommenttia:

  1. Arkipäivän sattumukset opiskelijan elämästä Turussa ovat kivoja luettavia. Ehkä Turku on jo sinulle tuttu. Voisitko kirjoittaa siitä? Miten löysit itsestäsi pienen turkulaisen? Vai löysitkö? Mikä Turussa on kivaa ja kotoista?

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin, sillä blogisi on aina ollut mukavaa luettavaa :) Kenties voisit myös kirjoittaa siitä, mikä tekee Turusta Turun, mitkä ovat täällä sinulle ne asiat, jotka kuvaavat Turkua parhaiten? Siitä löytyy tosin jo juttuja aikaisemmista kirjoituksista... :) Peukut pystyyn, että inspiraatio löytyy!

    VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)