torstai 2. joulukuuta 2010

Mikä riemu!

.... Olla opiskelijana yliopistossa. Joululoma alkaa jo lähestulkoon marraskuussa, jos niitä joitakin tenttejä ei oteta lukuun. Hahaa, te kaikki peruskoulu- ja lukiolaiset, minun ei enää tarvitse kärsiä siitä, että koulu loppuu vasta kaksi päivää ennen jouluaattoa!

.... Opiskella yliopistossa, sillä sieltä saa kavereita, joista tulee ehkä joskus ystäviäkin. Jos onnistuu hyppäämään mukaan porukkaan, niin yhteishenki voi olla huima, kantavakin voima uudessa paikassa. Ja todennäköisesti näillä kavereilla on todella samanlaisia kiinnostuksen kohteita, koska opiskelevat samaa alaa. Mikäs sen riemuisampaa?

... Olla ulkona siihen aikaan, kun kauniita jouluvaloja on kaikkialla. Ja jos kamerakin on sattunut mukaan, on riemu rajaton. Ihanaa, että on tulossa joulu! Tässä muutamia kuvia Turun valonlähteistä:
  Ja tässä vielä se joulukuusi, joka on nyt lauantaina saanut valot, kuten eräs lukija tiesi.


2 kommenttia:

 1. Eikö tuo ensimmäinen kuva ole Turun kauppahalli? Jos on, niin se on ihana paikka - siellä voit olla kahvilassa ja istua samalla junan penkeillä :)Ja suklaatiakin sieltä saa!

  Kuusi näytti vähän reppanalta, toispuoleiselta... Mutta jouluinen se ainakin on, kiva kun jaksavat sellaisen vuosi toisensa jälkeen pystyttää.

  Kiva lukea mietteitäsi blogin välityksellä - viksu ja taitava kirjoittaja olet :)

  R

  VastaaPoista
 2. Hei R - Se on juuri Kauppahalli! Olen suunnitellut kirjoittavani siitä juttua tännekin joskus, ihana paikka. Kuusi onkin hieman toispuoleinen, ja ehkä kuvakulma ei ole sille kaikista anteliain.
  :)

  VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)