tiistai 6. syyskuuta 2011

Hippadaa!

Heissan, täällä ollaan jälleen! Viikko on kulunut ja Turun kämppä alkaa näyttää hieman enemmän taas tutulta. Haju ei ole enää outo, tavarat ovat löytäneet paikkansa ja olen ostanut kukkia. Siitähän se koti lähteekin jo syntymään. Ainoastaan muiden ihmisten äänet puuttuvat - mutta sitäkin paikkaa hetkittäin äänekäs naapuri, joten ei hätää. :)

Viikonloppuna päätinkin mennä kotikaupunkikäynnille, joten aiemmin mainitsemani Taistelu-produktio jäi minulta näkemättä. Ei minulla kyllä ollut lippuakaan, joten se ei haittaa - toinen syy, miksi se ei haittaa, on esityksestä kuulemani kommentit. Moni kaverini kävi sen katsomassa ja sanoi, että koko esitys oli melko nopeasti kasaan kyhätty, huono, vaikeaselkoinen ja tylsä. Hyvä puoli oli kuulemma sitä varten sävelletty musiikki. Mitä mieltä te olitte, oliko paljon mainostettu esitys mainostuksen arvoinen?

Tänään nyt ei oikeastaan ole mitään muuta sen ihmeempää kertoa, kuin että täällä ollaan vielä! Viime viikko meni hieman kulttuurishokissa, mutta nyt olen sitäkin valmiimpi jälleen tutkailemaan Turkua ja opiskelijaelämän kiemuraisuuksia. Huomenna jatketaan!

2 kommenttia:

  1. Opiskelijaelämässä on kuulemma sellainen hienous, että sen tajuaa kun ei ole enää opiskelija. Ennen sitä tajuamista opiskelijan elämä on pennin venytystä, paikasta toiseen juoksemista ja ei-missään-kunnolla asumista.

    Pehmolelu kainaloon ja tee höyryämään. Josko jokin kiva hömppäkirjakin löytyisi (tai kirjastosta kivoja sisustus- tai ruokalehtiä), niistä tämä opiskelijailta täällä Jväskylässä koostuu :)

    R

    VastaaPoista
  2. R:n edeltävä komentti on osuva. Nyt työelämässä pitkään olleena olisin todella onnellinen jos voisin palata takaisin opiskelija-aikoihin, huoks...

    VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)