tiistai 7. helmikuuta 2012

What to do in Turku?

Jotenkin tämä blogin pitäminen on ollut vähän jarrutusvaihteella viimeiset pari viikkoa, enkä ole jaksanut keksiä mitään ihmeellistä kirjoitettavaa niin Turusta kuin talvisesta opiskelijaelämästäkään. Tänään kuitenkin keksin, että minähän voisin keräillä teille vähän tietoa siitä, mistä saa tietoa Turun moninaisista tapahtumista.

kuva täältä

Erittäin hyvä sivusto, jossa on melko kattavasti kaikki kaupungin tapahtumat, on Turun kaupungin tapahtumakalenteri. Sieltä on tällekin päivälle listattu 44 tapahtumaa, joten jos tylsyys pääsee iskemään, ei kun valitsemaan! http://www.turku.fi/tapahtumat/

Kulttuuritapahtumia tarkemmin löytää osoitteesta www.kulttuuriaturussa.fi. Tämä sivusto on vasta perustettu kulttuurikaupunkivuoden jälkimainingeissa. Sivustolta voi ostaa kätevästi myös pääsylippuja erilaisiin tapahtumiin.

>>TÄMÄN KUUKAUDEN LOPPUUN ASTI sivustolla on menossa kilpailu, jossa on mahtava palkinto: "Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan koko vuodeksi perheen (maks. 2 aikuisen ja 2 lapsen) pääsy Turun Kaupunginteatterin esityksiin, Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin ja Turun kaupungin museoihin. Lisäksi palkinto sisältää kerran opastetut kierrokset Wäinö Aaltosen museossa, Turun linnassa ja Luostarinmäen Käsityöläismuseossa ja museoiden opaskirjat." Sinne vain osallistumaan!

Turun sanomilla on myös oma menovinkkisivustonsa, jossa on esimerkiksi elokuvia, konsertteja sekä liikuntaan ja urheiluun liittyviä tapahtumia listattu.  http://menovinkit.ts.fi/


Baarit ja yökerhot taas on listattu täällä: http://www.turkutouring.fi/baarit-ja-pubit-yokerhot_


kuva täältä

>>KIRJASTOFANEILLA on mahdollisuus päästä huomenna tutustumaan pääkirjaston hämyisiin kellareihin. Kirjastossa järjestetään huomenna keskiviikkona Lainan päivä, jonka teemana on yhteisöllinen lukeminen. Tuon teeman ympärillä on koko päivän kaikenlaisia tapahtumia. Lisätietoa täältä.
Kirjastossa on parhaillaan menossa myös voimauttavien valokuvien näyttely, joiden aiheena on ruokailu ja sen eri merkitykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kommenttis :)