maanantai 22. marraskuuta 2010

Grillillä!

"Sä olet nyt turkulainen", sanoi eräs turkulainen tänään.

Ennen kuin kotikaupunkilaiset pelästyvät ja vetävät kahvinsa väärään kurkkuun, minun on hyvä kertoa syy tähän: kävin viikonloppuna Mantun grillillä makkaraperunoilla.

Niille, jotka eivät ole Turusta, olisi ehkä hyvä selventää tätä käsitettä hieman. Mantun grilli on siis jostain syystä saavuttanut legendan aseman Turun tunnetuimpana ja varmaankin suosituimpana grillinä. Se sijaitsee Aurasillan kupeessa, eli hyvin lähellä keskustaa.


Mantun grilli on postilaatikon takana piilossa.


Hyvien makkaraperunoiden (jotka riittivät kahdelle!) lisäksi saimme small talkia oikein kunnollisella turun murteella! Grillin sisälle on kerätty kuulemma vuodesta 1997 siellä käyneiden julkkisten kuvia ja nimikirjoituksia. Niitä on hauska katsella ja bongailla vanhoja promokuvia esimerkiksi Ellen Jokikunnaksesta tai Marco Bjuströmistä :)

Niin, ja ruuassa ei ollut kyllä mitään valitettavaa. Paitsi ehkä se, että se on niin epäterveellistä, ettei voi joka päivä käydä syömässä. Se on kyllä yleensäkin oletuksena grillillä käydessä.


Legenda testattu!


Tänään tapahtui myös jotain muuta merkittävää: törmäsin ensimmäistä kertaa kadulla kävellessäni johonkin tuttuun! Sitä ei ole tapahtunut aikaisemmin tapahtunut tässä kaupungissa. Ja se on merkittävää.

2 kommenttia:

Kerro, kerro kommenttis :)