lauantai 6. marraskuuta 2010

Kerrosateria, kiitos.Keneltäkään, joka käy Turussa, jää tuskin huomaamatta tämä asia: koko kaupunki on täynnä Hesburgereita. Lähes jokaisella torilla, kauppakeskuksella ja kaupunginosalla on omansa. Myös Yliopiston viereen, potentiaalisen pikaruoka-asiakaskunnan läheisyyteen on rakennettu yksi, Akateemisena hesenäkin tunnettu koppi.

Yleensä, jos joku opiskelija haluaa pikaruokaa Turussa, hän menee Heseen. Myös yleensä yöllä baarin jälkeen (tai ennen baaria), nälkäiset juhlijat menevät Heseen. Olen kuullut yhdestä tapauksesta, kun joku on mennyt yöllä syömään jonnekin muualle kuin Heseen. Kaksi kaveriani haki grilliltä ruokaa - sen jälkeen, kun olivat ensin käyneet Hesessä. Tietenkin. Olen kuullut myös jostakin, jota sanotaan Mantun grilliksi, mutta se on varmaankin vain legenda.


Ja sitten Heseen.

Minusta on erikoista ja hassua, että tässä kaupungissa on vain kaksi McDonald'sia, eikä kumpikaan niistä keskustassa. Hesburger on valloittanut markkinat, mutta eiköhän sillä ole siihen oikeus kotikaupungissaan. Ja onhan se sentään suomalainen!

Allekirjoittanut on käynyt tällä viikolla kerran Hesessä.

4 kommenttia:

 1. Mantun grillin makkaraperunat on instituutio. Löytyy vielä sopivasti Uuden Apteekin nurkalta. ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:
  Ehkä joskus täytyy testata tämä legenda.

  VastaaPoista
 3. näetköhän sä näin vanhan kommentin... mutta tosiaan tarina kertoo että herra hese päätti "savustaa" kauppatorilla sijaitsevan mcdonaldin pois tekemällä kolme ravintolaa vieri viereen. vaikka itse en kyllä tuota kauppatorin kioskia sellaiseksi laske-enkä nyt toisaalta pysty sanomaan oliko se siinä yksi noista.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kyllä näkyy!
  Onpas jännä tarina, mutta uskon, että se voisi olla ihan totta. Tuskin mcdonalds olisi muuten joutunut niin kauas keskustasta...

  VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)