tiistai 22. toukokuuta 2012

Projektiladattu bloggari

Kylläpä sitä on hauskaa istua kotikaupungissa siinä samassa paikassa, jossa istui kahdeksantoista vuotta elämästään. Nyt varsinkin, kun olen saanut kesän ajaksi kirjoituspöydän sinne, missä minulla se ennen oli - voin tuijotella tuttua maisemaa.

Se rauhoittaa niinä hetkinä, kun alan ajatella projektientäyteistä elämääni. Kuinkakohan sitä aina onnistuu? Kun saa yhden projektin päätökseen, niin kesken on ainakin kolme muuta ja yhtä monta odottaa aloittamista. Tälläkin hetkellä minun täytyisi siivota kaikki kahden kaupungin tavarani ja keksiä, miten veisin osan kirpputorille jompaan kumpaan kaupunkiin. Sitten tietysti pitäisi tälläkin hetkellä rapsuttaa sitä tapettia. Ja yhtäkkiä muistin, että minullahan on vielä tenttikin ylihuomenna. Ja perunatkin pitäisi istuttaa ulos, vai onko se liian myöhäistä kesäkuussa?

Mutta ehkä juuri siksi ihmiset lähtevät lomalle - missään muualla ei saa rauhaa jatkuvista projekteista. Ja vaikka yksi projekti olisi loman suunnittelu, niin kai sen voi jättää suunnittelemattakin, ja mennä virran ja muistin mukana. Sillä tuttuun paikkaan olen taas lähdössä ensi viikolla....


No, arvauksia?

6 kommenttia:

 1. Italialta näytää, mutta mikä kaupunki?

  On muuten ihana maa toukokuussa, huoks...

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia! Ainakin viimeinen niistä on Roomasta, eikö olekin? Ja onko eka kuva Forumilta vai Ostiasta?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Ja ihan oikein arvattu: kaksi ensimmäistä on Ostiasta ja viimeinen Roomasta. Eli sinne lähtee lento jälleen parin päivän kuluttua!

  VastaaPoista
 4. Kateeksi käy. Hyvää matkaa Roomaan!

  VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)