maanantai 29. lokakuuta 2012

Missä söisin aina, jos en olisi opiskelija

Hieman vaikeuksia päivitysten kanssa, koska se kone tosiaan on yhä siellä korjauksessa... 

Kaikki turkulaiset tietävät Fontanan. Se on kahvila-ravintola, joka sijaitsee juuri sopivasti keskustan ja jokirannan välissä, ja jossa saa aina muhkeita muffinsseja ja kohtuuhintaisia ruoka-annoksia. Olen käynyt siellä muutaman kerran syömässä, mutta mielikuvani Fontanan ruuasta ovat vähän sellaista... no, ruoka on mielestäni keskinkertaista, jos ihan aina sitäkään. Monet kaverini ylistävät tätä paikkaa, mutta minä en ole koskaan oikein nähnyt sen ruuan ihmeellisyyttä - miljöö sen sijaan on mitä upein.Mutta nyt näin myös ruuan upeuden - nimittäin lounaassa!

Pikkuveljeni oli käymässä Turussa, ja sen kunniaksi päätimme mennä kaupunkiin lounaalle. Ehdotin Blankoa, mutta nähdessään lounaslistat veljeni ilme oli vähän epäröivä. Kohteliaasti hän sanoi minulle, että "Hmm... mulla ei ehkä mene ihan nälkä tuosta..." , jolloin minä hämmästelin: Mitä ihmettä? 17-vuotiaalla urheilijaveljelläni ei mene nälkä annoksesta "kananrinta ja papusalaatti"? Päädyimme jatkamaan matkaa, ja matkan varrellahan oli Fontana. Siellä lounaana oli buffett-pöytä, ja totesimme, että ehkä siellä velikin saa riittävästi syödäkseen.

Ja kylläpä se oli hyvää! Salaattia oli monenmoista, samoin leipää ja lämpimiä ruokiakin useampi vaihtoehto. Lounaaseen sisältyi myös jälkiruoka, kahvi sekä tee, ja hinta kaikelle oli 9,3 euroa. Totesimme, että valinta oli oikein onnistunut.Niin että jos en olisi opiskelija, voisi tätä tarjousta hyödyntää useamminkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kommenttis :)