maanantai 12. joulukuuta 2011

Viimeisen viikon kokoaminen

Viimeinen yliopistoviikko tänä syksynä on jo kovassa vauhdissa, ja kohta päästään kaikki joulunviettohon "kukin omaan kaupunkiinsa"! (ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon, huh! taitaa olla ennätys)

Tenttejä on tällä viikolla jäljellä vielä kolme (tänään yksi!), joten kunnollisten postausten kirjoittelu ei oikein onnistu, sillä nytkin minun pitäisi lukea. Viikonloppuna lupaan sitten jälleen parantaa tapani ja antaa aikaa enemmän myös tälle blogille. Tai eihän sitä tiedä, vaikka jostain taivaasta pamahtaisi lisäaikaa jo aiemmin, katsotaan...

En keksinyt mitään aiheeseen sopivaa kuvaa, joten voimme ihailla viime vuoden lumimassoja.

Nyt kuitenkin olisi muutaman kysymyksen aika. Olen ilahtunut jokaisesta kommentista, jota olen teiltä saanut ja ne ovat piristäneet päivääni kovasti. Nyt pyytäisinkin teitä kommentoimaan blogia, ja toivoisin mahdollisimman monen siellä kirjoittavan kommenttiboksiin!

Mitä mieltä olet blogista?

Mikä on hyvää? Mitä pitäisi parantaa?

Millaisista asioista haluaisit lukea? Enemmän opiskelijaelämästä? Enemmän Turusta? Jostain, joka mielestäsi kuuluu blogini aihepiiriin, mutta en ole hoksannut siitä kirjoittaa?

Lisäksi olisi kiva tietää, oletko lukenut blogia pidempään vai kenties vasta löytänyt tänne.

Kiitos kiitos, jos jaksat vaivautua ja auttaa minua tekemään parempaa blogia ja kiinnostavampia juttuja! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana, että on olemassa tällainen Turku-blogi, joka ei ole minkään kaupallisen tahon ylläpitämä. Tykkään lukea noita kaupunginosien esittelyitä ja niille toivoisinkin jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mira kommentista :) Yritän jatkaa kaupunginosiin tutustumista ensi keväänä - jos vaikka tekisi ihan varta vasten reissuja joihinkin alueelle. Sitä vaan tuppaa jämähtämään niihin samoihin ympyröihin... Mutta pidetään mielessä! :)

  VastaaPoista
 3. En ole kauaa vielä lukenut, jostain toisesta blogista taisin bongata. Mahtavaa kun joku bloggaa Turku-aiheesta!

  Hauskinta on lukea ylipäänsä miten joku toinen, erityisesti muualta tullut kuten sinä, kokee tämän mielipiteet jakavat kaupungin. :) Itse kun on melkein koko elämänsä asunut Turussa tai Turun kyljessä, niin joillekin asioille on tullut suunnilleen sokeaksi... Kaupunginosajutut on erityisen kivoja!

  VastaaPoista
 4. Jose: Täytyy selkeästi lisätä hunningolle jääneitä kaupunginosajuttuja ;) Kiva, että Turku-aiheiselle blogillekin löytyy lukijoita, vaikka tämä ei ehkä kaikista mediaseksikkäin aihe olekaan... Kiitos kommentista! :)

  VastaaPoista
 5. Ite muutin pari päivää sit Oulusta Turkuun. Turku oli (ja on) tosi outo kaupunki ja siks just muutin tänne. Joten musta on kiva lukea, kun joku muu on ollut vastaavassa tilanteessa :)

  VastaaPoista
 6. Tsuara, tervetuloa tähän oudon ihmeelliseen kaupunkiin :D

  VastaaPoista
 7. Ompas mukava blogi, löysin tänne aivan vahingossa! Muutin itse kolmisen vuotta sitten Turkuun Itä-suomesta, ja olen samalla tavalla tehnyt pieniä löytöretkiä tähän kaupunkiin ihastellen pieniä yksityiskohtia mitkä tekee tästä kaupungista viehättävän. Uusi ja vanha sekoittuvat täällä romanttisesti, mikä on erityistä ja mistä pidän paljon.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: tervetuloa blogiin! Turku on kyllä oomalla tavallaan ainutlaatuinen kaupunki - kuvailit sitä paremmin kuin itse osaan :)

  VastaaPoista

Kerro, kerro kommenttis :)